Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

ΝΕΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ 
ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ 
ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ο COACH 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανάληψη των καθηκόντων Υπεύθυνου Ακαδημιών Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς από τον Coach μας Γιάννη Ψυχογιόπουλο. Θεωρούμε πολύ σημαντική αυτή την εξέλιξη για τον Σύλλογό μας σε συνάρτηση βέβαια και με την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι στόχοι σε κάθε τμήμα ηλικιακό και επιπέδου αθλήματος, για πρώτη φορά θα είναι ξεκάθαροι σε όλους τους αθλητές μας και σε όλα τα τμήματα των Ακαδημιών μας.

Ας γνωρίσουμε όμως ποιος είναι ο Coach μας Γιάννης Ψυχογιόπουλος : 

Ο Γιάννης έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ενώ έχει πάρει Master στο Management στο London School of Economics. 'Εχει ολοκληρώσει με επιτυχία τη σχολή Γ' κατηγορίας προπονητών καλαθοσφαίρισης του Σ.Ε.Π.Κ. και το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στις ακαδημίες του Αχιλλέα Ερινεού το 2010. Στα 5 χρόνια που εργάζεται σε τμήματα υποδομής, έχει αναλάβει τμήματα όλων των ηλικιών μέχρι και εφηβικό. Έχει εργαστεί για μία σεζόν σε τμήματα υποδομής και στον Α.Ο. Πεύκης. Στη φετινή σεζόν 2015-2016 συμπληρωματικά θα εργάζεται και ως βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα του Κ.Α.Ο. Μελισσίων.

Για τρίτη χρονιά λοιπόν ανανεώνει τη συνεργασία του με το σύλλογό μας με αυξημένες αρμοδιότητες. Τα 2 προηγούμενα χρόνια έχει καθοδηγήσει με επιτυχία τα τμήματα των Παίδων, Παμπαίδων, Μίνι και Αστεριών (το νέο όνομα για τα μικρά μας απο 8 ετών και κάτω).

Ως αθλητής, ο Γιάννης έκανε τα πρώτα του βήματα σε ανδρικό επίπεδο στο σύλλογό μας, όπου αγωνίστηκε συνολικά για 4 χρόνια. Ακόμα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Α.Ο. Ζωγράφου, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Αχιλλέα Ερινεού, Α.Ο. Πεύκης και Ολυμπιάδας Πατρών όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής.

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν και ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο Υπεύθυνο Ακαδημιών μας Coach Γιάννη Ψυχογιόπουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου